Mesaj de felicitare cu ocazia hramului pentru ustieni!!!
Mesaj de felicitare cu ocazia hramului pentru ustieni!!!

Cu ocazia Hramului Bisericii „Sfântului Mare Mucenic Gheorghe” și al localității, pe care îl marcați, azi, 6 mai, de ziua Sfântului M Mc Gheorghe, adresez din suflet, tuturor locuitorilor satului Ustia, cele mai alese urări de bine, fericire și noroc. Hramul satului, din moși strămoși, este o sărbătoare tradițională deosebită. Este ziua când familiile, alături de rude, prieteni și cei dragi, se adună împreună pentru a se bucura de succesele obținute și realizările marcate.
Cu acest prilej, stimați locuitori ai s. Ustia, vă doresc ca această sărbătoare să Vă poarte de grijă, să Vă înzestreze cu sănătate, să Vă aducă lumină, căldură și belșug, să Vă îndrume doar la lucruri și realizări mărețe întru prosperarea localității și a raionului Dubăsari. Fie ca această sărbătoare să Vă ofere izbândă în toate începuturile, putere de a depăși toate încercările vieții și înțelepciune de a  fi mai buni, mai iertători, mai receptivi și mai responsabili față de comunitatea în care trăim.
Fie ca îngerul păzitor al satului Dumneavoastră să vă poarte de grijă, să vă înzestreze cu perseverenţă şi inspirație pentru a contribui la prosperarea satului, a raionului şi a pământului drag. 
Cu ocazia frumoasei sărbători a localității, în casele Dumneavoastră să domnească mereu pacea, voia bună și bunăstarea. Această zi să vă deschidă poarta spre un viitor plin de succese și performanțe.
Lumina sărbătorii să Vă facă mai buni, mai curați, mai iertători și mai atenți cu cei din preajmă, să vegheze neamul, satul, familiile și să Vă binecuvânteze în activitățile de zi cu zi.
Cu respect pentru locuitorii și oaspeții s. Ustia,
Președintele raionului,
Sergiu GRIGORIEV

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
CndZLNacAEtMuq
2024-05-06 13:36:34
LwOWTfdPjFghcYia
CndZLNacAEtMuq
2024-05-06 13:36:37
LwOWTfdPjFghcYia
ZRAGHrhVUoeBjWct
2024-05-13 01:25:41
YRqOfFiJMbH
ZRAGHrhVUoeBjWct
2024-05-13 01:25:44
YRqOfFiJMbH
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Mesaj de felicitare cu ocazia hramului pentru ustieni!!! - Title: Title general site

,